Menukaart

 

 Openingstijden voor afhalen:

Vrijdag van                                                 17.00 u. tot 20.00 u.

Zaterdag      12.00 tot 14.00 u. en       17.00 u. tot 20.00 u.

Zondag van 12.00 tot 14.00 u. en       17.00 u. tot 20.00 u.

 

Wij bezorgen ( 2,50) tussen:

Zaterdag en zondag:        12.00 – 12.30 u.    12.30 - 13.00 u.

                                               13.00 – 13.30 u.

Vrijdag, zaterdag en zondag:    17.30 u. – 18.00 u.

18.00 u. – 18.30 u./18.30 u. – 19.00 u./19.00 u. – 19.30 u.

 

Bel (aub minimaal 1 uur vooraf) 0115-695763

Of via WhatsApp: 06-19011016

 

Vlees:

Homemade stoverij met friet en salade                                 11

            Wijntip: Baron de Lion Reserva (rood)

            Biertip: Hertog Jan Grand Prestige                    

Spareribs met friet, salade, knoflooksaus                

(normaal)    19  (dubbel) 29

            Wijntip: baron de lion reserva (rood)

           Biertip: Leffe Dubbel    

                                   

Kipsaté, friet, satésaus, kroepoek, salade                             12.5

            Wijntip: Oude Kaap (rosé)                

            Biertip: Tripel Karmeliet                     

Entrecote naturel, frietjes en salade                                       20

Pepersaus                  2,5

            Wijntip: la Pauline Cab. Sauv & Merlot

            Biertip: Tongerlo Prior                            

Vis:

Kibbeling, friet, remouladesaus en salade                             12.5

            Wijntip: Baron de Lion Chardonnay

            Biertip: Kleiburg Tripel IPA                  

Scampi’s romige knoflookgroentesaus, friet                       17.5

            Wijntip: Mount Riley Sauvignon Blanc New Zeeland

            Biertip: Saint Feuillien Saison              

Zeetong, remouladesaus, frietjes en salade                         19

            Wijntip: Baron de Lion Chardonnay

            Biertip: Leffe blond gewoon of 0.0%   

Gebakken paling, remoulade, citroen, frietjes en salade 20      

            Wijntip: Stiga Grillo (organic)          

            Biertip: Leffe blond gewoon of 0.0%              

 

Vegetarisch:

Griekse Salade (met Feta)                                             14                  

            Wijntip: Stiga Grillo (organic)

             Biertip: Duvel

 

Veganistisch:

Stoofpotje van Jackfruit, ui, knoflook, kruiden       11

            Wijntip: Stiga Grillo (organic)

            Biertip: Saint Feuillien Grand Cru

Pasta met gegrilde groenten                                         12.5

            Wijntip: Oude Kaap (rosé)

            Biertip: Hertog Jan Tripel