Activiteiten

 

Wat hebben we nu van de tap?

* Jupiler

* Kasteel Tripel

 

Zondag 10 februari om 16.00 u.  HELEMAAL VOL!!!

Bierproeverij: Tripels!!! met hapjes. € 19,50 p.p.

Nou ja, hapjes... Je gaat zeker niet met honger naar huis! We proeven speciale tripels. Ik durf te beweren dat er zeker 2 tripels bij zijn die jij nog nooit gedronken hebt! Echt byzonder. Niet te verkrijgen in Zeeland. Dusss dat is mooi. En de perfecte tripel bij Gentse stoverij. Man man man. Perfecte zondag, toch? Geef je wel snel op, want we zitten bijna vol. 0115-695763 of info@cafedriewegen.nl of aan de bar.

Donderdag 28 februari om 16.00 u.

Makkelijk je kilo's kwijt!

Open Dag: Makkelijk van je kilo's af met voedingscoach Diana Boudewijns in feestzaal Driewegen.
Gratis proeverijtjes van o.a. een huzarensalade zonder aardappel, en koolhydraatarme frituursnacks.
Als u wilt kunt u op de geavanceerde weegschaal (discreet) vet% BMI, vocht, spieren, enz. (is nu gratis. Ter waarde van € 30,00)
Heel veel Koolhydraatarme mogelijkheden. Zelfs op een feestje kun je toch meegenieten! Bij Café Driewegen zijn er vele mogelijkheden.
Speciaal voor mensen met een koollhydraatarme levenswijze is er een mooie flyer met heel veel mogelijkheden!

De uitbater van cafe Driewegen, Jacqueline is in 2018 wel 13 kilo kwijtgeraakt op deze manier!

 

Zondag 3 maart om 14.00 u.

BINGO!!! met schitterende prijzen

Om 14.00 u. start de gezelligste bingo van Zeeuws-Vlaanderen met schitterende prijzen. Deze keer in de superronde een tv of laptop en een prachtige 3-delige kofferset! Boekjes voor de eerste 4 rondes kosten € 7,50 en er zijn 2 superrondes. Daarvoor kosten de kaartjes € 2,00 per stuk of € 5,00 voor 3 kaartjes. De opbrengst van de bingo gaat naar de dartvereniging driewegen, biljartvereniging driewegen en wijkraad driewegen. De deur gaat open om 13.00 u. En het is altijd gezellig druk dus kom op tijd!