Activiteiten

 

Wat hebben we nu van de tap?

* Jupiler

* Hoegaarden

* Leffe Blond

 

Zaterdag 14 juli vanaf 20.00 u.

Bierproeverij met hapjes. € 18,50 p.p.

En Wat voor 1. We doen de beste biertjes bij het lekkerste Pubfood! Wat is nou een topbiertje bij een bitterbal of tosti? 5 Schitterende bieren met hapjes die iedereen lust. 5 keer kort over het bier en 5 keer tijd genoeg om te praten met je maten. Een mooie proeverij voor beginners, maar zeker ook voor doorgewinterde speciaalbierdrinkers want 2 van de 5 biertjes zijn nog maar net half juni op de markt gekomen ... 

 

Vrijdag 20 juli v.a. 14.00 u. 

BOUWVAKBORREL

 De laatste dag voor de vakantie is voorbij en dat vieren we! Heerlijk borrelen met collega's of vrienden om te vieren dat de vakantie is begonnen. We maken het gezellig en cafe Driewegen geeft een aantal hapjes van het huis. ;)

 

Vrijdag 31 augustus: Speenvarken aan 't spit v.a. 19.00 u. € 23,50 p.p.

Slagerij Schneider verzorgt het fantastisch zachte speenvarken. Chef Cor van cafe Driewegen maakt er de salades bij. Tezamen een topcombinatie. Heerlijk zittend op ons terras, in tropische sferen wordt dit een avond om nooit meer te vergeten. Reserveren is gewenst: Telefoon: 0115-695763 (vanaf 14.00 u.) email: info@cafedriewegen.nl

 

Zaterdag 1 september: BEACHPARTY v.a. 21.00 u.

Op zaterdag 1 september is cafe Driewegen weer omgetoverd tot strandtent! Slippertjes aan, hawaishirt, cocktailtje in je hand, ibizabeatz. Meer moet dat niet zijn, toch? O jawel hoor, een paar kuub zand onder je voetjes, ruisende palmbomen, gekleurde lampjes en al je vrienden erbij, nog iets? 

Tuurlijk. Het zwembad is dit jaar zeker weer van de partij! Dit wordt er weer eentje om nooit meer te vergeten. En eh... de toegang is natuurlijk gratis!